Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Cookie cake

Maria gillar knapriga cookies och det har inspirerat oss till att göra en mjuk kaka med samma smaksättning.

Cookie cakeCookie cakeCookie cake

Ingredienser

  • 150 gsmör- rumsvarmt
  • 2,5 dlströsocker
  • 3ägg
  • 100 gchoklad- ljus eller mörk choklad
  • 1 dlhasselnötter- grovhackade
  • 2 dlhavregryn
  • 2 dlvetemjöl
  • 1 tskbakpulver

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Rör smör och socker poröst.

  2. Rör i äggen, ett i taget.

  3. Grovhacka choklad och nötter. Blanda det med havregryn, mjöl och bakpulver.

  4. Rör ner i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form, rymd ca 1 1/2 liter.

  5. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 min.

  6. Stjälp upp kakan och låt den kallna.

Vad tyckte du om receptet?

Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.