Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Confiterade anklår med bitter sallad, roquefortost och hasselnötter är en lyxig sallad. Confiterade anklår finns att köpa i konservburk eller i lösvikt i delikatessbutiker.
Sätt ugnen på 250°, gärna varmluft. Lägg anklåren på en plåt och värm dem mitt i ugnen 10–15 min, tills de fått fin färg och har knaprigt skinn.
Riv sallad och endive i stora bitar. Fördela salladen på ett fat.
Vispa ihop olja, vinäger och honung. Krydda med salt och peppar.
Ringla dressingen över salladen och lägg på anklåren. Toppa med smulad ost, nötter och vattenkrasse och servera med baguette.