Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Coleslaw med jalapeño

Recept på coleslaw med jalapeño. Perfekt tillbehör till grillat.

Tidsåtgång: 30 minuter + tid i kylen

Coleslaw med jalapeño
Coleslaw med jalapeño
Coleslaw med jalapeño
Foto: Ove Lindfors

Ingredienser

  • 200 gvitkål
  • 500 gsockerärter
  • 12rädisor- ca
  • 2 dlananas- fintärnad färsk
  • 0,5 dlmajonnäs
  • 0,75 dlgräddfil
  • 1 mskvitvinsvinäger
  • 1 tskströsocker
  • 0,75 mskdijonsenap
  • 1 tskkumminfrön- nystötta
  • 0,51 mskjalapeño- fintärnad inlagd
  • salt

Gör så här

  1. Strimla kålen fint. Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med salt. Blanda kål och sås.

  2. Täck över med plast och låt vila minst någon timme i kylen.

  3. Strimla sockerärterna och skiva rädisorna. Blanda ner sockerärter, rädisor och ananas i salladen strax före servering.

Vad tyckte du om receptet?

Recept & styling Caroline Hofberg Foto Ove Lindfors

Recept från Mitt kök