Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Clubsandwich med kyckling och wasabiyoghurt

En maffig publikfriare till macka, med bacon och nystekt kyckling. Dressingen är smaksatt med wasabi, som kan ersättas med riven pepparrot. 

Clubsandwich med kyckling och wasabiyoghurtClubsandwich med kyckling och wasabiyoghurtClubsandwich med kyckling och wasabiyoghurt

Ingredienser

  • 300 gkycklingfilé
  • 0,5 pktbacon- (à 140 g)
  • 1 tsksalt
  • 1 dlturkisk yoghurt- (10 %)
  • 2 tskwasabipasta
  • 4portionsbröd
  • 1avokado
  • 2tomater- stora
  • 1rödlök
  • 1 krukaromansallad

Gör så här

  1. Skär kycklingen i tunna skivor. Stek baconet knaprigt. Torka av det mesta av baconfettet ur stekpannan. Stek kycklingen ca 5 min, tills den är genomstekt. Salta under tiden.

  2. Dressing: Rör samman yoghurt och wasabi. Dela portionsbröden.

  3. Skala, kärna ur och skiva avokadon. Skiva tomaterna. Skala och skiva löken. Lägg sallad, lök, avokado och tomat på brödhalvorna. Varva med lite dressing. Toppa med kyckling och bacon.

Vad tyckte du om receptet?

Ca 360 kcal per portion, 19 g fett, 25 g protein, 21 g kolhydrater