Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här salladen är inspirerad av den klassiska Club sandwichen. Här är salladen serverad på en skärbräda så att var och en av gästerna kan blanda sin egen salladstallrik.
Vira en bit parmaskinka runt varje kycklingbit. Ansa, skölj och torka sallatsbladen.
Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Dela cocktailtomaterna. Skala och skär löken i ringar.
Lägg upp parmalindad kyckling, sallatsblad, avokado, cocktailtomater och lök tillsammans med ädelost, chips och olja eller majonnäs i en skål på en skärbräda eller på ett fat.
Garnera sallatsbladen med flingsalt.
Låt var och en göra sin egen sallad.
Recept från Mitt kök