Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Klassisk och matig lunchmacka som alla gillar.
Börja med att blanda ingredienserna till majonnäsen.
Putsa filén och skär i skivor. Lägg plastfolie över och banka försiktigt ut köttet med handen. Stek i smör, cirka 2 minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
Dela baconskivorna tvärsöver och knaperstek dem. Låt rinna av på hushållspapper. Skiva tomaterna. Kantskär eventuellt brödet och rosta det lätt.
Bred majonnäs på 4 av brödskivorna. Lägg på sallad, fläskfilé, tomat och bacon. Avsluta med majonnäs. Lägg på resten av brödskivorna som lock. Tryck ihop och dela på diagonalen. Fäst med tandpetare.
Recept från Mitt kök