Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Club sandwich med baconmajonnäs är en utmärkt picknickmacka. Gör mackorna helt klara och packa in i smörgåspapper. Om det tar lång tid innan de serveras kan kyckling, baconmajonnäs och tillbehör packas var för sig och läggas i brödet på plats.
Majonnäs: Stek baconet knaprigt i en stekpanna. Finhacka det. Vispa ihop äggulor, senap och vinäger. Tillsätt oljan, lite i taget under vispning. Rör i baconet och krydda med salt och peppar.
Skiva tomaterna. Skala och finskiva rödlöken. Bryt salladen i bitar.
Pensla lite olja på kycklingen och grilla filéerna runtom på indirekt värme ( vid sidan av glöden) till 70° innertemperatur, ca 6 min på varje sida. Låt svalna. Skär kycklingen i tunna skivor.
Bred majonnäs på bröden. Fördela lök, sallad, tomat och kyckling över och varva så att varje person får tre brödskivor var. Lägg ihop sandwichen tajt i smörgåspapper och skär tvärs över med en vass kniv.