Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på en klassisk Club sandwich med kyckling, bacon och majonnäs.
Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runt om i olja i en stekpanna. Sänk värmen och stek ca 15 min runt om, tills kycklingen är genomstekt. Skär filéerna i tunna skivor.
Majonnäs: Vispa ihop ägg, vinäger och senap. Vispa in oljan droppvis till en krämig majonnäs. Krydda med salt och peppar.
Ta upp kycklingen och rosta brödskivorna i olja i stekpannan. Ta upp brödet och stek baconet knaprigt i stekpannan.
Skär tomaterna i skivor. Lägg ihop 3 skivor bröd, kyckling, bacon, majonnäs, tomat och sallad.
Stick en träpinne genom hela mackan så att den håller ihop. Servera med cornichons.
Tips! Majonnäsen som blir över håller ca 2 veckor i kylen.