Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör en frisk fruktsallad med skivor av apelsin, blodgrapefrukt och mandariner. Servera med vispad grädde smaksatt med vaniljsocker och kardemumma. Enkelt, snabbt och gott!
Citrusfruktsallad: Skala apelsinerna och grapefrukten med en vass kniv. Skär frukten i skivor eller filéer.
Blanda frukten och strö över granatäppelkärnorna och pekannötterna.
Kardemummagrädde: Blanda grädden med vaniljsocker och kardemumma i en skål och vispa upp grädden.
Servering: Lägg upp fruktsalladen i skålar eller på assietter. Servera med kardemummagrädden.
Recept från Mitt kök