Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Citrussallad med kardemummagrädde

Gör en frisk fruktsallad med skivor av apelsin, blodgrapefrukt och mandariner. Servera med vispad grädde smaksatt med vaniljsocker och kardemumma. Enkelt, snabbt och gott!

Citrussallad med kardemummagrädde
Citrussallad med kardemummagrädde
Citrussallad med kardemummagrädde
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Citrusfruktsallad

  • 2apelsiner
  • 2blodgrape
  • 0,5granatäpple- kärnorna
  • 2 dlpekannötter

Kardemummagrädde

  • 3 dlvispgrädde
  • 1 tskvaniljsocker
  • 1 tskkardemumma- malen

Gör så här

  1. Citrusfruktsallad: Skala apelsinerna och grapefrukten med en vass kniv. Skär frukten i skivor eller filéer.

  2. Blanda frukten och strö över granatäppelkärnorna och pekannötterna.

  3. Kardemummagrädde: Blanda grädden med vaniljsocker och kardemumma i en skål och vispa upp grädden.

  4. Servering: Lägg upp fruktsalladen i skålar eller på assietter. Servera med kardemummagrädden.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök