Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Citrontimjan- och ingefärssnaps

Hemkryddad snaps smakar bäst! Citrontimjan- och ingefärssnaps har en frisk och fin smakkombination med lite hetta som passar till Inlagd sill, senapssill, currysill och lax.

Citrontimjan- och ingefärssnaps
Citrontimjan- och ingefärssnaps
Citrontimjan- och ingefärssnaps
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 35 clbrännvin- t ex vodka
  • 3 cmingefära- färsk
  • 1 knippacitrontimjan- eller ­vanlig timjan

Gör så här

  1. Skala och skiva eller strimla ingefäran.

  2. Lägg den tillsammans med timjanen i spriten och låt dra 3 dygn.

  3. Sila snapsen.

  4. Passar bra till: Inlagd sill, senapssill, currysill och lax

Vad tyckte du om receptet?

Foto: Per Ranung