Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 12g
Protein: 41g
Kolhydrater: 55g
Använd gärna lite tunnare spagetti, det passar fint till den här rätten.
Sätt ugnen på grill 275°. Koka pastan enligt förpackningens anvi sning och låt den rinna av i ett durkslag.
Kärna ur och finstrimla chilin. Skala och hacka vitlöken. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet.
Skär kycklingen i bitar och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Fördela osten över. Sätt fatet mitt i ugnen och låt stå ca 8 min tills osten smält.
Fräs chili och vitlök i olja i en djup panna ca 20 sekunder.
Vänd ner pastan och låt den bli genomvarm. Ta pannan från värmen och blanda i citronskal och rucola. Smaka av med salt och peppar. Servera med kycklingen.