En kombo som passar fint i en semla. Se grundrecept HÄR.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En kombo som passar fint i en semla. Se grundrecept HÄR.
Gör degen som klassiska, men tillsätt rivet citronskal vid degsättningen. Jäs, baka ut, jäs på plåten, pensla med ägg och grädda mitt i ugnen på 225 grader i 8-10 minuter. Skär av lock på bullarna och gröp ur lite av inkråmet med en gaffel.
Rosta kokosflingorna i torr het stekpanna under ständig omrörning. Låt kokosen kallna på en tallrik. Blanda kokos med socker, inkråm och mjölk. Fyll bullarna.
Vispa grädden med florsocker och tillsätt rivet citronskal. Spritsa eller klicka på citrongrädden. Sätt på lock. Sikta över florsocker till garnering.
En kombo som passar fint i en semla. Se grundrecept HÄR.
Recept från Mitt kök