Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Endast fantasin sätter gränser för hur muffinsen kan dekoreras med olika färger och tyllar.
Sätt ugnen på 175 grader. Ställ muffinsformar i en muffinsplåt.
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker pösigt. Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. Blanda ihop vetemjöl och bakpulver och sikta ner det i äggvispet. Tillsätt smörmjölken och citronskal och vänd ner det till en jämn smet.
Lägg pärlsockret i en plastpåse och droppa i lite gul färg. Skaka om så sockret blir gult.
Häll smeten i formarna och strö över pärlsockret. Grädda muffinsen mitt i ugnen i ca 15 min. Låt dem stå i muffinsplåten i 5 min och sedan svalna på ett galler.
Frosting: Vispa upp smöret och tillsätt florsocker. Blanda ner färskost och vaniljsocker. Dela upp frostingen i olika skålar och färga dem med olika färger. Fyll spritspåsar försedda med olika tyllar med frosting. Ta bort pappren på muffinsen och spritsa på frostingen. Garnera muffinsen med strössel.