Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 17g
Protein: 21g
Kolhydrater: 18g
Recept på citronmarinerad torsk med bönor. En god dressing med sardell och vitlök hälls över strax före servering.
Dela fisken i fyra portionsbitar. Lägg dem i en form. Blanda 1 msk citronsaft och rivet citronskal. Häll blandningen över fisken.
Skär potatisen i bitar. Förväll bönorna och låt rinna av. Halvera körsbärstomaterna. Blanda potatis, bönor, tomater och oliver.
Hacka sardellerna, skala och pressa vitlöken och blanda med 2 msk olivolja och 1 msk pressad citron.
Ta upp fiskbitarna ur marinaden, salta och peppra. Stek fisken i 1 msk olivolja 2-3 min per sida. Servera den nystekta fisken med bönsalladen och ringla över dressing.