Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kotlett med krämig mathavre. Den mjuka getosten är mildare än traditionell chèvre.
Koka mathavren enligt förpackningens anvisning.
Skär köttet i 4 bitar på längden. Skölj och riv av skalet på citronen. Pressa ur saften. Gnid in köttet med citronskal, salt och 2 krm peppar. Bryn köttet runt om ca 4 min. Häll på citronsaft och vatten. Puttra ca 10 min.
Dela osten i mindre bitar. Strimla sockerärterna. Skala och skiva löken. Hacka oreganon. Blanda ner ost, sockerärter, lök och oregano i den varma mathavren.
Skär köttet i breda skivor. Servera med citronsky och mathavre.
Ca 460 kcal per portion, 16 g fett, 45 g protein, 33 g kolhydrater