Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En syrlig och fräsch citronfromage till efterrätt slår aldrig fel! Desserten går att förbereda i god tid och ta fram strax innan servering.
i 5 minuter. Dela äggen i vitor och gulor. Vispa gulorna pösiga med socker.
Rör ner citronskal och saft. Ta upp och smält gelatinbladen på svag värme och rör ner i citronkrämen.
Vispa äggvitorna till hårt skum och vispa grädden. Vänd ner grädden och sist äggvitorna i smeten.
Häll upp i portionsformar eller en stor. Ställ kallt i minst 4 timmar. Stjälp upp fromagen och garnera med jordgubbar och citronmeliss.
Recept från Mitt kök