Här hittar du ett recept på glutenfri mjölmix.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fräscha cupcakes med smak av läcker, syrlig citron! Spritsa på en frosting gjord på färskost och honung och garnera med lite rivet citronskal. Dessa smaskiga cupcakes är fria från både gluten och socker.
Muffins: sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smöret, sötströt, stevian eller lättströt och honung fluffigt.
Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med gräddfilen. Vänd ner citronskalet och citronsaften i smeten.
Häll smeten i pappersformar i en muffinsplåt (har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga).
Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
Frosting: mixa färskosten och honungen, vispa ihop med smör, citronsaft och citronskal med elvisp.
Fyll upp i en spritspåse med stjärntyll, spritsa på muffinsen.
Garnering: garnera med finrivet citronskal.
Här hittar du ett recept på glutenfri mjölmix.
Recept från Mitt kök