Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på chorizofisk med bönor. Fisken får extra sting av chorizo. Den kan bytas ut mot parmaskinka eller salami.
Sätt ugnen på 200°. Skär fiskfiléerna i portionsstora bitar. Salta runtom och lägg dem i en ugnssäker form. Lägg några skivor chorizo på varje fiskbit. Stek mitt i ugnen ca 15 min.
Skala och finhacka löken. Hetta upp olja i en rymlig stekpanna. Fräs löken på strax över medelvärme ca 2 min. Blanda ner avrunna och sköljda bönor och stek ytterligare ca 2 min.
Halvera tomaterna och blanda ner dem. Blanda ner spenat och salt. Stek alltsammans ca 2 min. Servera med bröd. Ca 520 kcal per portion,18 g fett, 43 g protein, 43 g kolhydrater