Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 37g
Protein: 32g
Kolhydrater: 53g
Recept på chorizobulgur med tomat, feta och koriander. En enkel men smakrik variant på jambalaya.
Skär korven i ca 1/2 cm tjocka skivor. Skala och skär löken i klyftor. Skala och skiva vitlöken.
Stek korv, lök och vitlök i olja 2–3 min. Tillsätt bulgurn och fräs ytterligare ca 1 minut. Häll på krossade tomater och vatten. Smula i buljongtärningen och krydda med salt och peppar. Låt koka under lock ca 12 min.
Bryt fetaosten och plocka bladen från koriandern. Strö fetaost och koriander över bulgurn och servera med sallad.