Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chokokoko


Små munsbitar som passar fint till kaffet. Chokladtryffel på kokosbotten smaksatt med citron.

Chokokoko

Chokokoko

Chokokoko

Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 1ägg
  • 0,5 dlsocker
  • 2 dlkokosflingor
  • 0,5citron- rivet skal
  • 100 gchoklad- mörk 70 %
  • 1 dlgrädde

Gör så här

  1. Vispa ägget. Tillsätt socker, kokos och citronskal. Blanda och låt smeten­ svälla cirka 10 minuter.

  2. 2 Tryck ut smeten i små muffins- formar­. Grädda i 175 grader, cirka 10-12 minuter. Låt svalna.

  3. Hacka chokladen. Värm grädden­ till kokpunkten och häll över chokladen­ under omrörning. Rör tills blandningen är slät. Låt svalna och häll i spritspåse. Spritsa en klick på varje kokoskaka. Förvara i kylen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök