Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Hemmagjort julgodis när det är som bäst. De här chokladtryfflarna med kokos gör du enkelt själv, allt du behöver är fyra ingredienser!
Rosta kokosen till garnering svagt gyllene i ugn, 200 grader, i 3–5 minuter.
Hacka chokladen fint och lägg den i en skål. Koka upp grädden och tillsätt ingefäran. Sila ner grädden i chokladen.
Rör blandningen till en början med små rörelser i mitten av skålen och fortsätt sedan röra till en jämn tryffelmassa. Låt stå svalt och stelna.
Ta upp små kulor med en sked och rulla till tryfflar. Smält vit choklad över vattenbad eller i mikron. Doppa tryfflarna i chokladen och rulla dem i rostad kokos. Förvaras svalt.
Recept från Mitt kök