Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Utsökta små chokladtryfflar som passar perfekt till kaffet efter maten. Cocoa nibs finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker.
Havtornspuré: Koka upp havtorn och socker. Mixa och passera genom en sil.
Hacka de båda chokladsorterna och lägg i en skål. Koka upp havtornspurén. Tillsätt smör, honung och salt under vispning.
Häll den varma purén över chokladen och låt stå ca 5 min. Mixa slätt med mixerstav. Häll chokladen i en form, ca 15 x 30 cm, klädd med bakplåtspapper. Låt stå i kylen ca 12 timmar.
Skär tryffeln i bitar eller rulla till runda tryfflar. Pudra över kakao och strö eventuellt på krossade kakaobönor.