Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chokladtryffel med apelsin och konjak

Chokladtryffel med apelsin och konjak
Chokladtryffel med apelsin och konjak
Chokladtryffel med apelsin och konjak
Thomas Carlén

Ingredienser

  • 1 dlvispgrädde
  • 0,5 dlråsocker
  • 150 gmörk choklad- 70 procent, hackad
  • 25 gsmör
  • 0,5 stapelsin- finrivet skal från
  • 1 mskkonjak
  • småformar

Gör så här

  1. Koka upp grädde och strösocker.

  2. Smält chokladen i den heta grädden och rör ner smör. Smaka av med apelsin och konjak.

  3. Låt smeten svalna i rumstemperatur. Fyll formarna och dekorera gärna med syltat apelsinskal och choklad eller pudra över kakao.

  4. Förvara i kyl.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök