Kakao, muscovadosocker och en touch av chili i degen och hallonsylt i grädden. Vill du hitta fler recept på semlor? Kolla här!
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kakao, muscovadosocker och en touch av chili i degen och hallonsylt i grädden. Vill du hitta fler recept på semlor? Kolla här!
Gör degen som klassiska semlor, men uteslut kardemumma och tillsätt kakao, ljust muscovadosocker och eventuellt chilipeppar.
Jäs, baka ut till 16 avlånga bullar med spetsiga ändar, jäs dem på plåten, pensla med ägg och grädda på 225 grader i 10-12 minuter.
3 Skär av lock på bullarna och gröp ur lite av inkråmet med en gaffel. Blanda mandelmassa med muscovadosocker, inkråm och mjölk till fyllningen. Fyll bullarna.
Vispa grädden fast och blanda ner hallonsylten. Spritsa eller klicka på hallongrädden, sätt på lock och sikta över florsocker.
Kakao, muscovadosocker och en touch av chili i degen och hallonsylt i grädden. Vill du hitta fler recept på semlor? Kolla här!
Recept från Mitt kök