Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Chokladrutor med härligt täcke av tosca. Det här recept på chokladkaka, som en krämigt god kladdkaka i långpanna, är perfekt fika när man är många! En karamellig kokostosca gör de här chokladrutorna extra festliga.
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och rör i. Blanda kakao, vaniljsocker, salt och mjöl och sikta ner i smeten.
Blanda och bred ut i en långpanna med bakpapper. Grädda mitt i ugnen i 200 grader, 15 minuter.
Blanda alla ingredienserna till kokossmeten i en kastrull och sjud på svag värme under omrörning i 5 minuter.
Bred över kakan och grädda i 10 minuter till. Låt kallna och skär i rutor.
Recept från Mitt kök