Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Stek gärna chokladpannkakorna en dag i förväg, så att de har hunnit kallna innan man fyller dem med frukt.
Smält chokladen i mikrovågsugn eller över vattenbad.
Blanda mjöl, socker och salt i en bunke.
Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en slät smet.
Blanda i resten av mjölken och äggen.
Vispa ner den smälta chokladen. Låt smeten stå och svälla ca 15 min.
Stek tunna pannkakor av smeten i smör i en stekpanna med släpplättbeläggning.
Skala och kärna ur mangon. Skär fruktköttet i mindre bitar. Skala och skär apelsinen i bitar. Blanda mango och apelsin. Skala och mosa bananerna med citronsaften.
Lägg lite bananmos på varje pannkaka. Fördela frukten på och rulla ihop.