Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tre goda mousser i en gör desserten spännande både till smak och utseende. Vill du hellre bjuda smakerna var för sig räcker en sats till två personer.
Koka upp grädden. Hacka under tiden chokladsorterna var för sig och lägg i tre olika bunkar.
Häll 1 dl (100 g) grädde över varje chokladsort. Blanda väl.
Tillsätt Cointreau till mjölkchokladen och Grand Marnier till den vita chokladen. Ställ bunkarna kallt minst 5 timmar, gärna över natten.
Vispa mousserna var för sig med elvispen till ett löst fluff, men var försiktig – vispar du för länge kan moussen skära sig.
Blanda de tre mousserna i en spritspåse med tyll och spritsa ut moussen i vackra glas. Ställ kallt fram till serveringen. Garnera med chokladrullar (se rutan t v) och citronmelissblad.