Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på två olika sorters chokladmousse - en med mjölkchoklad och en med mörk choklad. Variera garneringen med jordgubbar, smulade chokladkakor eller mandelbiskvier.
Hacka de båda chokladsorterna och lägg i två olika bunkar. Koka upp grädden och häll 4 dl över den ljusa chokladen och 5 dl över den mörka. Rör tills chokladen har smält. Smaksätt den ljusa chokladen med apelsinsaft och den mörka med hallonsylt.
Ställ båda bunkarna i kylen ca 2 timmar.
Vispa de båda chokladsorterna fluffiga med elvisp. Klicka eller spritsa dem i små plastglas.
Garnera den ljusa moussen med krossade skorpor och rivet apelsinskal och den mörka med hallon och myntablad.