Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chokladkrisp med marshmallows

Fluffiga rice crispies, choklad och minimarschmallows blir hur gott som helst tillsammans. De här chokladrutorna är enkla att göra och du behöver inte ens en ugn.

Chokladkrisp med marshmallows
Chokladkrisp med marshmallows
Chokladkrisp med marshmallows
Ann-Charlotte Fägerlind

Ingredienser

  • 75 gsmör
  • 100 gmörk choklad
  • 5 dlminimarshmallows-
  • 7,5 dlRice krispies

Gör så här

  1. Smält smöret i en liten kastrull. Bryt chokladen i bitar och lägg ner i smöret. Rör till chokladen har smält.

  2. Häll i mini-marshmallows och rör med en träslev tills alla marshmallows har smält.

  3. Häll chokladblandningen i en bunke. Tillsätt rice crispies och blanda ordentligt.

  4. Häll smeten i en bakpapperklädd form, ungefär lika stor som en halv långpanna. Var noga med att papperet går upp på kanterna. Bred ut smeten jämnt.

  5. Låt svalna och ställ sedan in den i kylskåpet, cirka 1 timme. Skär upp kakan i rutor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök