Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chokladkräm i glas

Ljuvlig chokladkräm gjord på mörk choklad och kokosgrädde. Strö över knapriga pumpakärnor och solrosfrön.

Chokladkräm i glasChokladkräm i glasChokladkräm i glas
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Chokladkräm

  • 250 gchoklad- sockerfri mörk, sötad med stevia
  • 3 dlkokosgrädde
  • 2 mskkokosolja- mjuk

Att strö över

  • 0,5 dlpumpakärnor- och solrosfrön

Tillbehör

  • blåbär
  • hallon

Gör så här

  1. Chokladkräm: Hacka chokladen och lägg den i en skål.

  2. Koka upp kokosgrädden och häll över chokladen och rör om tills all choklad smält. Rör i kokosoljan.

  3. Låt fyllningen svalna och häll upp den i portionsglas.

  4. Servering: Strö över pumpakärnor och solrosfrön. Servera med blåbär och hallon.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök