Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Variera chokladkrämen med whisky eller punsch.
( Används till chokladcupcakes som finns i receptdatabasen)
Smält smöret, rör i alla torra ingredienser. Låt svalna.
Rör ner rom och philadelphiaost i chokladsmeten.
Ställ i kylen och låt den stabilisera sig lite.
Ta fram frostingen ca 30 min innan den breds på muffinsen.
Kanderade nötter: Rosta hasselnötterna i torr stekpanna. Lägg över dem på en torr handduk och rulla dem så att skalet lossnar.
Smält socker och salt i stekpanna på medelstark värme, rör inte!
Lägg i nötterna när sockret smält och rör om. Häll i vatten och koka ihop hastigt tills vattnet dunstat.
Lägg över nötterna på bakplåtspapper och låt stelna. Hacka nötterna och strössla dem över chokladfrostingen.