Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Julgodis med krämig kola och mörk choklad. Den karamelliserade mjölken som blir över går bra att frysa. Tina chokladformarna långsamt i kylen. Ett enkelt recept, och så gott!
Ställ burken med karamelliserad mjölk i kylen. Hacka chokladen och smält i mikrovågsugn eller över vattenbad. Pensla insidan och botten av små formar med chokladen. Ställ formarna på en bricka och ställ i kylen tills chokladen stelnar, ca 20 min.
Pensla formarna med ytterligare ett eller två lager choklad och låt stelna i kylen.
Rör den karamelliserade mjölken slät. Fördela den i formarna och ställ kallt fram till servering i en burk med lock. Garnera med flingsalt.