Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
De här kladdiga bakverken är en slags blandning av muffins och kladdkaka. Färska bär och en klick frisk crème fraiche eller vispad grädde smakar härligt till.
Sätt ugnen på 225 grader. Smörj och mjöla en muffinsplåt med 6 hål, som vardera rymmer cirka 2 deciliter.
Smält chokladen tillsammans med smöret på svag värme.
Rör ihop äggulor, ägg, socker och espressopulver för hand utan att slå in luft.
Sikta ner mjölet i äggvispet. Blanda äggvispet och chokladsmeten.
Häll smeten till 3/4 i formarna. Grädda i mitten av ugnen cirka 8 minuter, de ska fortfarande vara kladdiga inuti. Servera nygräddade med blåbär och vispad grädde.