Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vackra cupcakes smaksatta med mörk choklad. Spritsa på chokladfrosting sötad med honung och toppa med färska bär.
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smör och kokossocker poröst. Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten växelvis med kesellan eller yoghurten.
Lägg pappersmuffinsformar i en muffinsplåt. Har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga. Häll i smeten i formarna, fyll inte ända upp till kanten, lämna cirka ½ centimeter.
Lägg i den hackade chokladen i formarna.
Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
Ta ut muffinsen, låt de vila i 5 min i formarna, flytta över till ett galler och låt de svalna. Gör frostingen under tiden.
Vispa upp färskosten med en elvisp, vispa i kakaon.
Vispa ihop smöret och honungen.
Blanda ihop alla ingredienser, vispa till en slät frosting och fyll en spritspåse med stjärntyll. Spritsa toppar på muffinsen och garnera med färska bär och riven choklad.
Recept från Mitt kök