Se även recept på:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Glutenfria chokladcookies som nästan blir som brownies i konsistensen. Kakorna doppas i vit choklad och toppas med goda och dekorativa polkagrisar.
Smält chokladen i en skål över vattenbad eller i mikron och låt den svalna. Blanda strösocker och smör i bunken till en köksassistent med vinge tills det är jämnt blandat.
Tillsätt äggen, ett i taget, och sedan Maizena, bakpulver och salt.
Vänd ner den smälta chokladen i smeten och rör tills allt är blandat. Låt smeten vila i 30 min i rumstemperatur.
Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Skopa upp 15 kakor med en glasskopa, eller en sked, på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda kakorna mitt i ugnen i 10–12 min. Låt dem svalna.
Smält den vita chokladen och doppa kakorna till hälften i den. Garnera kakorna med krossade polkagrisar. Låt dem stelna i rumstemperatur.
Se även recept på: