Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chokladbräck med mandel och puffat ris

Ett godis som är jätteenkelt att göra – och perfekt att baka med barnen i påsk!

Chokladbräck med mandel och puffat ris
Chokladbräck med mandel och puffat ris
Chokladbräck med mandel och puffat ris
Chokladbräck med mandel och puffat ris. Foto: Charlie Bennett

Ingredienser

  • 200 gmjölkchoklad
  • 1 dlrispuffar- krispiga
  • 100 gvit choklad
  • 100 gchokladägg
  • 0,5 dlsötmandel- rostad, grovt hackad
  • 1 mskströssel- färgglatt
  • 0,5 tskflingsalt

Gör så här

  1. Hacka mjölkchokladen och smält den i mikro eller över vattenbad. Blanda chokladen med rispuffar och bred ut på ett bakplåtspapper, 

    ca 20 × 25 cm. 

  2. Hacka den vita chokladen och smält den i mikro eller över vattenbad. Ringla chokladen på bräcket. Toppa med chokladägg, hela och delade, samt mandel, strössel och flingsalt. Låt stelna och skär sedan i mindre bitar.

Vad tyckte du om receptet?

Läs också:

Chokladbräck med russin och nötter