Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Oemotståndligt chokladbräck som får ett härligt crunch från cornflakes, god sälta från jordnötter och lite söt syrlighet från tranbär. Byt ut den mörka chokladen mot mjölkchoklad om du föredrar det.
Lägg jordnötterna i en varm stekpanna. Tillsätt sockret och låt det smälta och bli gyllenbrunt. Rör om ett par gånger. Häll nötterna på ett bakplåtspapper.
Finhacka chokladen. Smält 2/3 av chokladen i en bunke i mikro eller över ett vattenbad. Tillsätt resten av chokladen och låt den smälta under omrörning.
Rör ner jordnötter, cornflakes och tranbär, spara lite av jordnötter och tranbär till garnering. Strö över flingsalt när bräcket börjar svalna. Låt stelna.
Bryt bräcket i bitar när det har stelnat.
Läs också: