Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Chokladbräck

Choklad tillsammans med den nötiga smaken från solros- och pumpakärnor utgör en oslagbar kombo. Given favorit till eftermiddagsfikat!

Chokladbräck
Chokladbräck
Chokladbräck

Chokladbräck

  • 400 gchoklad- minst 70% kakaohalt
  • 1 dlGoGreen linfrö
  • 1 dlGoGreen solroskärnor
  • 1 dlGoGreen pumpakärnor

Gör så här

  1. Förbered en 20 X 30 cm form med bakplåtspapper i botten att hälla chokladen i.

  2. Smält den mörka chokladen i vattenbad.

  3. Blanda linfrö, solrosfrö och pumpakärnor i en skål till en frömix.

  4. Fördela 2/3 av frömixen i den smälta chokladen och rör om till en jämn smet.

  5. Häll smeten på bakplåtspappret och strössla sist över återstoden av frömixen.

  6. Låt stelna.

  7. Bryt loss bitar i önskad storlek vid servering.

Vad tyckte du om receptet?