Baka med stil!
99 kr (75 kr för prenumerant).
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på vuxna chokladbollar med rom och hallon som passar perfekt till espresson efter middagen. Prova även att smaksätta med Kahlua eller Baileys.
Lägg smör, socker och vaniljsocker i en bunke och vispa poröst med elvisp.
Riv chokladen. Blanda ner havregryn, kaffe, kakao och rom. Fortsätt vispa tills allt är blandat. Rulla bollar, ca 40 g styck, och lägg på ett fat.
Smält chokladen försiktigt i mikrovågsugn eller över vattenbad.
Lägg en klick smält choklad i handflatan och rulla några bollar i taget i chokladen. Lägg på bakplåtspapper och strö över smulade hallon. Låt kallna i kylen ca 1 timme. Förvara kallt och lufttätt.
99 kr (75 kr för prenumerant).