När du ändrar antalet portioner så kan tillagningstiden ändras. Den är beräknad efter grundreceptet.
Det är bara måtten till vänster, före ingrediensen, som räknas om. Inte det som kan stå i parentesen efter.
100 gsmör
0,75 dlsocker
2 tskvaniljsocker
3 mskkakao
3 dlhavregryn
2 mskkaffe- starkt
Garnering
kokosflingor- eller pärlsocker
Gör så här
Rör smör, socker och vaniljsocker tills det är poröst och luftigt.
Blanda ner kakaon i smeten. Tillsätt havregrynen och kaffet och rör tills allt är väl blandat.
Forma smeten till små runda bollar och rulla i kokosflingor. Ställ kallt i 10 minuter före servering.
Vad tyckte du om receptet?
(Betyg: 5 · 4 röster)
Gillar du det här receptet? Missa då inte vårt inspirerande nyhetsbrev som helt fokuserar på bakning! Signa upp dig här för att få Baka med Allt om Mat varje månad.