Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Chokladbakelser med brynt smör gräddas i väl rengjorda äggskal. Knäck 8 ägg (spara 2 ägg till chokladsmeten) Spola skalen i kallt vatten och låt torka.
Sätt ugnen på 175°. Bryn smöret och låt det svalna lite. Bryt chokladen i bitar och smält den i smöret.
Vispa ägg och socker fluffigt. Vänd ner äggvispet i chokladen och sikta ner mjölet.
Spritsa smeten i väl rengjorda äggskal som ställts i grovsalt i en ugnssäker form. Grädda mitt i ugnen ca 8 min, bakelserna ska fortfarande vara kladdiga. Låt svalna och servera med en klick vispad grädde. Garnera med blommor.