Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Choklad och polkagris blir en smaskig kombination i detta snabbfixade godis.
Täck en långpanna eller plåt med bakplåtspapper och pensla papperet med rapsoljan.
Smält sockret under oavbruten omrörning på medelstark värme i en liten släpplättpanna med höga kanter, cirka 20 centimeter i diameter. Öka värmen när sockret börjar kristalliseras, så att det smälter till ljusbrun karamell. Häll genast massan på papperet och bred ut den. Låt kalna och stelna.
Smält chokladen i en kastrull. Häll och bred ut chokladen över. Garnera med krossade polkagrisar. Låt kallna och stelna. Bryt i bitar.
Recept från Mitt kök