Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Saftiga, fiberrika och krämiga med lite hackade valnötter i mitten. Smaskens!
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala och riv rödbetorna grovt.
Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt olja, filmjölk och rödbetor.
Blanda ihop vetemjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och grovt hackade valnötter och vänd ner detta i smeten.
Fördela smeten i cupcake-formarna placerade i en muffinsform och grädda dem mitt i ugnen i cirka 25 minuter. Ta ut dem och låt dem svalna.
Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och cream cheese krämigt. Spritsa ut glasyren över kakorna och dekorera med strössel.
Recept från Mitt kök