Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Baka läckra kakor med choklad och mandel. Grädda kakorna i mitten av ugnen tills de börjar bli gyllenbruna i kanterna.
Blanda alla torra ingredienser.
Vispa ihop de torra ingredienserna med kokosoljan och äggen.
Hacka mandeln och chokladen, blanda ner i degen. Forma en rulle cirka 4 centimeter tjock och vira in i bakplåtspapper. Låt rullen ligga i frysen i 1 timme.
Sätt ugnen på 185 grader.
Ta bort bakplåtspappret och skiva upp rullen med en vass kniv i ½ centimeter tjocka skivor.
Lägg skivorna på plåtar med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter tills kakorna börjar bli gyllenbruna i kanterna. Låt svalna på galler.
Recept från Mitt kök