Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på riktigt mumsiga chokladcookies! Försvinnande goda – lika bra att göra dubbel sats på en gång.
Sätt ugnen på 175°. Grovhacka den vita och den mörka chokladen. Smält hälften av den mörka chokladen över vattenbad eller i mikrovågsugn.
Vispa ihop socker, smör, jordnötssmör, ägg och vaniljsocker. Rör i den smälta chokladen. Vänd i den vita chokladen och resten av den mörka. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten. Rör i jordnötterna.
Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen 12–14 min. Ta ut och låt kakorna svalna på plåten. Flytta sedan över till galler och låt kallna.