Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Knapriga munsbitar med kakao och honung. Hacka hasselnötter och lite mörk choklad och blanda i degen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop smör och honung. Blanda i vetemjöl, kakao, hasselnötter och choklad. Dela degen i två bitar och forma bitarna till två längder cirka 4-5 centimeter i diameter. Sätt in längderna i kylen 1-2 timmar, så går de lättare att skära upp.
Skär upp i cirka ½-1 centimeter tjocka skivor och lägg på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen i cirka 10 minuter. Låt kakorna svalna på plåtarna.
Recept från Mitt kök