Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kaka med choklad och godis som du bryter i bitar vid servering. Finast blir godiset om du använder marsipanöverdragna godisägg i olika färger till topping. Passar för många!
Hacka miniäggen grovt, spara gärna några hela ägg.
Skär Snickers i tunna skivor.
Smält den mörka och den vita chokladen, var för sig, enligt anvisning på förpackningen.
Lägg ett ark bakplåtspapper på en plåt.
Häll ut mörkchokladen i mitten på papperet och bred ut den till en kaka, cirka 20 × 30 centimeter. Ringla den vita chokladen över den mörka chokladen. Toppa med strössel, snickerskivor och äggen. Låt kallna i rumstemperatur och ställ kallt till serveringen i minst 1 timme.
Bryt kakan i bitar.
Recept från Mitt kök