Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Choc chip cookies - utan gluten

Samma goda grunddeg som 
till mandelkakorna (se nedan), men med smak av kakao och hackad mörk choklad.

Choc chip cookies - utan glutenChoc chip cookies - utan glutenChoc chip cookies - utan gluten

Ingredienser

  • 2,5 dlsötmandel- (175 g)
  • 150 gsmör- rumsvarmt
  • 2 dlpotatismjöl- (150 g)
  • 2 mskkakao- att sikta över
  • 100 gmörk choklad- (70 %)
  • 1ägg

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.

  2. Förbered degen med ovanstående  och baka ihop allt. Tillsätt hackad choklad och kakao 

    i stället för hackad mandel.

  3. Klicka ut kakor av degen med hjälp av 2 skedar på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min. Låt svalna på plåten.

Vad tyckte du om receptet?

Servera på ett vackert kakfat

 Läs mer och köp här