Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på chipotleglazerade grillspett - riktigt gott att lägga på grillen! Servera tillsammans med en läcker potatissallad med avokado i klassisk cajundressing.
Cajundressing: Vispa ihop dijonsenap, honung och äppelcidervinäger. Droppa i oljan under kraftig vispning. Tillsätt salt och sambal oelek. Späd eventuellt med lite vatten.
Potatissallad: Tärna potatisen. Skala och skär avokadon i bitar.
Skiva rödlöken och salladslöken och lägg i en skål. Blanda i potatisen, avokadon, majsen och jalapeñon.
Blanda potatissalladen med dressingen, lägg upp i en skål och toppa med koriander.
Chipotleglaze: Rör ihop alla ingredienserna till chipotleglazen.
Grillspett: Skär köttet i stora bitar. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala löken och skär den i klyftor. Varva alla bitarna på spetten.
Grilla spetten runtom, krydda med cajunkrydda och salt.
Lägg spetten på en bricka eller en plåt och pensla på chipotleglazen (spar lite av glazen till majskolvarna).
Grillade majskolvar: Grilla majskolvarna, pensla med lite av chipotleglazen och krydda med cajunkrydda och lite salt.
Recept från Mitt kök