Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Ett varmt, nygrillat vitlöksbröd smakar härligt till skaldjur. Vill du ha lite rökig smak på musslorna kan du tillsätta ett par droppar liquid smoke.
Skölj och ansa musslorna, ta bort de som är trasiga och öppna.
Hacka löken och vitlöken, fräs i smöret. Häll på det vita vinet och vattnet och koka upp ordentligt. Lägg i musslorna och sätt på locket direkt. Koka i ett par minuter, tills musslorna öppnat sig. Häll på grädde, chipotlepasta och chili. Smaka av med salt och peppar.
Garnera med koriander precis före servering.
Vitlöksbröd: Hacka vitlöken och blanda med oljan. Grilla bröden på grillen.
Lägg bröden på ett fat och ringla över oljan.
Recept från Mitt kök